Stoleunderlag: Undgå huller og fliser i gulvet

Pas på gulvet med stoleunderlag (foto kontorting.dk)

Pas på gulvet med stoleunderlag (foto kontorting.dk)

Forestil dig, at du netop har fået lagt et smukt afhøvlet trægulv i hele huset. Det er behandlet og ser helt nyt og lækkert ud lige præcis, som du altid har drømt om. I har været meget forsigtige med at sætte møblerne på plads over det hele, da de skulle sættes ind i huset igen, og I har sat små stødpuder under hver en skarp ting som et stoleben eller et skabshjørne.

Men efter noget tid får du til din store ærgrelse øje på teenager sønnens gulv på hans værelse. Og der er store ridser og fliser i det ellers så smukke gulv. Synderen er den ellers fine og gode kontorstol, som han netop har fået i julegave. Og hvad gør man så? Ja her får du de gode råd.

Få et stoleunderlag og beskyt dit gulv mod kontorstolens hjul

Ja trægulvet kan du faktisk ikke gøre så meget ved andet end at prøve at behandle det med det, som gulvet nu engang skal. Og er den helt gal med gulvet, og bliver det bare aldrig pænt igen, ja så må i få det afhøvlet igen. For når først skaden er sket, er der ingen vej tilbage igen. Enormt træls men sandt.

Derfor er det altså en god ide at tage sine forholdsregler lidt tid inden, at skaden sker. Og det kan man nemt og enkelt ved at få fat i et stoleunderlag til kontorstolene i huset.

Et stoleunderlag er bare et helt tyndt plastic underlag, som I lægger på gulvet lige der, hvor stolen normalt kører henover. På den måde skåner underlagte gulvet fra stolens hjul. Og man ser knap nok underlaget, da det jo er gennemsigtigt, så I skal ikke bekymre jer om udseendet. Læg sådan et underlag under alle kontorstole i huset og beskyt jeres gulv i tide.

Find et stoleunderlag her

2 thoughts on “Stoleunderlag: Undgå huller og fliser i gulvet

  1. Pingback: Højstole samler familien ved bordet - NUANCES

  2. Pingback: En makulering maskine er nødvendig for at opnå tryghed - NUANCES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *