Smukke vitrineskabe der gør dine fineste ting ære

Få dine yndlingsting udstillet i vitrineskabe (foto traevarer.dk)

Få dine yndlingsting udstillet i vitrineskabe (foto traevarer.dk)

Der findes masser af ting, der simpelthen er alt for pæne til at blive gemt væk for omverdenen. Det er der heldigvis råd for, for med et vitrineskab kan du skabe din egen udstilling af flot service, elegante vin- og champagneglas og samlingen af porcelæn, der vokser sig større. Vitrineskabet er en meget elegant og smuk måde at holde styr på sin samling, og det kan hurtigt motivere en til at gøre mere ud af det.

Selvom vitrineskabet først og fremmest er en æstetisk tilføjelse til hjemmet, så er det også et rigtig praktisk møbel, der skal bruges til opbevaring. Det kan rumme dit service, enten det hele eller bare det udpluk, der fortjener at blive vist frem. Hvis du har vitrineskabet stående i spisestuen, kan du nemt og hurtigt finde det, du har brug for. Så kan du dække bord med stil eller gribe efter vinglassene, når der kommer gæster.

Vitrineskabe i klassiske og nye modeller hitter stort

Hvis du gerne vil have et ældre vitrineskab, kan man nogle gange være heldig at finde nogle rigtig flotte eksemplarer på loppemarkeder. Ellers må man i gang med at lede hos antikvitetshandlere, der handler med møbler. Så har vitrineskabet ofte noget patina, og der vil være en helt bestemt stemning omkring det gamle møbel, der enten kan være en anderledes tilføjelse til et moderne hjem, eller måske indgå i en stil, der sigter mod noget ældre og klassisk.

Men selvfølgelig er vitrineskabet også blevet nyfortolket gennem tiden, og i dag kan du sagtens finde en ny model med samme funktion. I stedet for krummelurer og patina, er vitrineskabet enkelt og diskret, og med sine hylder og glasruder et optimalt sted at udstille sine flotte ting.

Se et stort udvalg af vitrineskabe her

4 thoughts on “Smukke vitrineskabe der gør dine fineste ting ære

  1. Pingback: De rigtige sengebunde er basis for en god nats søvn - NUANCES

  2. Pingback: Altan i galvaniseret stål er langtidsholdbar og dejlig - NUANCES

  3. Pingback: Find en komfortabel og funktionel børneseng - NUANCES

  4. Pingback: Forkæl dit barn med en halvhøj juniorseng - NUANCES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *