Hay sofabord er stuens rare og inviterende centrum

Slap af med et sofabord fra Hay (foto cahetu.com)

Slap af med et sofabord fra Hay (foto cahetu.com)

Der er mange måder at hygge sig på. Men en af de mest anbefalelsesværdige måder at være afslappet på sammen med sine nærmeste er dog i ens eget hjem i sofaen. I de bedste sofaarrangementer, er det som om, at man flyder helt ud. Man synker nærmest helt sammen uden falde helt ud. Det er som om, at der i disse sofaarrangementer er noget helt særligt på spil, som netop kun eksisterer mellem de to mennesker, der finder hinanden. Et hay sofabord er der for en. Et hay sofabord kan bruges til mange forskellige ting; Til kaffe, til the, til mad eller til spil. Kort sagt, så er der et utal af muligheder for en, når først man har fået det helt rigtige sofabord til sofaarrangementet.

At mærke sig selv

Mens man sidder formelt og spiser omkring et spisebord, er der noget anderledes mere afslappet over et hay sofabord. Det er som om, at man ligesom lader der gå lidt længere tid mellem sætningerne. Tingene hænger mere i luften, når man er i hinandens nærvær omkring et sofabord. Tiden går lidt langsommere, men aldrig helt i stå. Et sofabord kan være helt fantastisk at drikke the ved, hvis man har en ven, som man ikke har vekslet ord med i alt for lang tid.

Oplevelser med hinanden

Ved et hay sofabord kan man også bare slappe helt af sammen med sin familie. Der er ikke noget bedre end den helt fantastiske fredagskavalkade af film, slik og samvær mellem de nærmeste. Et hay sofabord er med til at arrangere aften, så den ikke på nogen måde går galt. Et hay sofabord er meget mere end bare et bord. Det er slags centrum for oplevelser i fællesskab.

Læs mere om Hay:

Hay handler om at finde roen og sig selv i hjemmet

One thought on “Hay sofabord er stuens rare og inviterende centrum

  1. Pingback: Køb puder og oplev hurtigt en nemmere hverdag! - NUANCES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *