En fransk altan pris er fair for en magisk forbindelse

Du får næsten det hele med en fransk altan (foto minaltan.dk)

Du får næsten det hele med en fransk altan (foto minaltan.dk)

Det bedste må være at bo på en gade eller i et område, hvor man har følelsen af, at ens hjem kan fortsætte uendeligt ned ad gaderne. Sådan en følelse har man ofte nede i syden: Der er det som om, at også gaderne ligger i forlængelse af hjemmene. Men det er ikke sådan, at hjemmene af den grund er særligt udsatte for udefrakommende blikke eller, at det på denne vis møder en som noget problematisk.

Et særligt sammenspil

Tværtimod er det en del af spillet, og det lader til, at det særlige sammenspil imellem gade og hjem er med til at drive gadelivet frem på en måde, der både er dybt individuel og fællesskabsorienteret. Det er i denne spænding imellem hjem og gade, at det sydlige miljø, som vi kender det orienterer sig fra. Store og flotte vinduer, dybe lejligheder og smalle gader. Der er meget på spil i dette miljø, som for en dansker kan forekomme eksotisk og anderledest. Heroppe er vi vant til en anderledes stemning og en anden ånd. De lukkede miljøer kan for udefrakommende forekommer særlige og ubehagelige. Det kan nærmest virke som om, at danskeren med vilje forsøger at lukke af for omverdenen og i stedet vælger at kredse sig om sin egen lille “hyggelige” krog.

En særlig altan og en særlig mulighed

En lille fransk altan er dog med til at skabe noget, der minder om den førnævnte sydfranske stemning. Her er tale om en dør og en altan, der forbinder omverden med hjemmet uden at lade dem begge forsvinde i de tunge tåger. Tværtimod er der her tale om en forbindelse, der lader sig skabe i kraft af den skønne franske dør. En fransk altan pris er ikke så høj, den er tværtimod rimelig og fair. Det kan derfor godt betale sig at investere i sådan, hvis det skulle blive aktuelt.

Se på en flot fransk altan her: www.minaltan.dk/altan-og-balkon/fransk-altan/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *