En Dunlopillo madras har markedets højeste komfort

Du vil aldrig fortryde købet af en Dunlopillo madras (foto sengespecialisen.dk)

Du vil aldrig fortryde købet af en Dunlopillo madras (foto sengespecialisen.dk)

Dunlopillo er et eftertragtet og berømt mærke inden for senge og sengeudstyr. Ud over at producere lækre senge og elevationssenge laver Dunlopillo sengetilbehør og madrasser af sublim kvalitet. Madrasserne har op til syv komfortzoner, hvilket er markedets højeste tal. Disse komfortzoner skal sikre, at din krop får den helt rigtige støtte natten igennem, hvilket vil føre til den bedste søvn. Ligger kroppen korrekt, vil du kunne slappe ekstra af, og din søvn vil blive dybere og bedre. En god nats søvn er helt essentiel, hvis du vil bevare din livsenergi og et sundt immunforsvar.

En Dunlopillo madras er vendbar

Madrassens vigtigste funktion er selvfølgelig at yde optimal støtte til din krop. Det er vigtigt, at du kan ligge helt udstrakt natten igennem, så du ikke bliver skæv, får smerter eller slider på kroppen. Den gode madras skal kunne transportere en masse væske, da vi mennesker ikke kan undgå af afgive en masse sved natten igennem. Temperaturerne vil nemlig uundgåeligt altid svinge i løbet af en nat, og vi formår ikke altid i søvne at bakse os ud af lagerne. I virkeligheden vil en fugttransporterende seng give en bedre kropstemperatur, ligesom det er vigtigt for et sundt indeklima i dit soveværelse. Varme og fugt er ideelt for støvmider, der kan give allergi og astma. Husk derfor også altid at lufte grundigt ud i dit soveværelse.

Dunlopillos madrasser kan vendes, hvilket er godt af flere årsager. For det første vil madrassen ikke blive hurtigt skæv, fordi du ligger ens på den altid. For det andet er det en optimal måde at komme af med fugt på.

Køb en Dunlopillo madras her: http://www.sengespecialisten.dk/dunlopillo-madrasser/

3 thoughts on “En Dunlopillo madras har markedets højeste komfort

  1. Pingback: En ny seng kan friske både dig og dit soveværelse op

  2. Pingback: Topmadrasser, der forbedrer sengens kvaliteter

  3. Pingback: Hvis du ønsker at sove som en drøm, så sikr dig gode hovedpuder - NUANCES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *