Børn drager en børneseng helt ind i deres liv

Flot børneseng (foto: traevarer.dk)

Flot børneseng (foto: traevarer.dk)

Mon ikke en børneseng kommer til at være den helt store succes. I hvert fald er det ofte sådan med en børneseng, at de kommer til at blive brugt af børnene til alle mulige andre ting end bare det at sove. Børn inddrager deres en børneseng i deres livsstil, og på den måde bliver en børneseng også en slags muligheder for leg og hygge.

Plads til opbevaring

Har man halvhøje en børneseng kan børnene også komme til at bruge en børneseng som legehuler og hyggehjørner. Om ikke andet vil der altid være plads nu under sengen til legetøj og andet, som nu engang skal pakkes sammen, når dagen er omme. Det er jo ikke altid, at det sådan er lige til, at få børnene til at rydde op efter sig. Af den grund er de lidt højere en børneseng med plads underneden fordelagtige mulighder for ligesom at give et incitament. Børnene kommer til at benytte sig af en halvhøj børneseng på mange forskellige måder, der uden tvivl kommer til at glæde børn og voksne.

At samle og at lege

Børn elsker at lege, og de elsker at samle på legetøj. Hvad ville ikke være bedre end et sted at opbevare alt det legetøj, som nu engang hober sig op i tiden løs. Det er jo ikke legetøj, der skal smides ud. Ej heller er det legetøj, der bliver taget i brug hver dag. Men det er rart som barn at have muligheden for at kunne gøre lige præcis, som man har lyst til, når man har lyst til det. Det hører med som barn, at man er i mulighedernes og legens område. På den måde kommer man nemlig overens med en verden, der til tider i voksenlivet kun synes at byde på begrænsinger. Med legetøj under sengen som en mulighed bliver barndommen først en rigtig barndom. Legetøj som mulighed og som den skabende leg skaber skønsang på børneværelset.

 

Find en børneseng her

 

Læs mere om senge her:

Brug for bedre nattesøvn? Så kan en ny seng være svaret.

Giv din seng et personligt og fedt look med sengegavle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *